Not known Facts About ξενοδοχεια κυπαρισσια

Wiki Article

Οι πιο κοντινές παραλίες είναι το Κεραμείο, το Φύτεμα και το Φλες. Επίσης, απέχει κανένα μισάωρο από την επιβλητική παραλία Μηλεωπό, στην οποία θα χρειαστεί να διασχίσετε ένα μικρό φαράγγι για να φτάσετε.

Οι εικόνες που αντικρίζει ο επισκέπτης του χωριού με τα λευκά παραδοσιακά σπίτια και τις χρωματιστές λεπτομέρειες στα πορτοπαράθυρα, ταξιδεύουν το νου σε κάποιο από τα αγαπημένα και δημοφιλή νησιά του Αιγαίου.

Κάτω από τον Πάρνωνα και στις ακτές του Μυρτώου υπάρχει ένα χωριό που θυμίζει ελληνικό νησί πριν την τουριστική ανάπτυξη ΑΠΟ ΤΟΝΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟ

Η Μεγάλη Άμμος είναι αυτή που κοιτά κατάματα τον ήλιο να ανατέλλει από τα νερά του Μυρτώου, που φτάνουν μέχρι τη γραμμή του ορίζοντα, γιατί ορατή στεριά απέναντι δεν υπάρχει.

Η Χώρα αποτελείται από λευκά σπιτάκια, χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο, μέσα σε στενά δρομάκια. Όσο πλησιάζετε προς το Κάστρο θα δείτε παλιά αρχοντικά και ενετικά κτήρια και μαγαζάκια με τοπικά προιόντα. Στο Κάστρο θα δείτε το Ιστορικό Αρχείο Κυθήρων.

Πίσω από read more την παραλία, δίπλα στο δρόμο, βρίσκεται το σπήλαιο Θυννί στα Μαγιάτικα, που διακρίνεται δύσκολα και χρειάζεται προσοχή για να μπει κανείς. Η ονομασία Θυννί είναι τοπική και σημαίνει ζεστά, ρηχά νερά για να γεννούν τα εποχιακά ψάρια, όπως τα μαγιάτικα.

Επιλέγουμε γλάστρες που διαθέτουν τρύπες στη βάση για να απομακρύνεται το νερό και χρησιμοποιούμε εμπουτισμένο φυτόχωμα με θρεπτικά συστατικά και περλίτη.

Η αξία του Προληπτικού Γυναικολογικού Ελέγχου για την υγεία της γυναίκας

Το Κυπαρίσσι είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Κύφαντα, (σημερινή Παλαιόχωρα), γνωστή για τα πηγαία νερά της, εξού και η δεύτερη ονομασία του «Βρύση».

Ανάθεση Ανάθεσε το ακίνητο σου σε επαγγελματία μεσίτη.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από σήμερα – Πότε το φαινόμενο χτυπά την Αττική

Πάνω στο λοφάκι που υψώνεται στη νότια πλευρά της Παραλίας βρίσκονται τα ερείπια κάστρου, που κάποιες πηγές αναφέρουν ως βυζαντινό, αν και είναι επίσης πολύ πιθανό να αποτελεί τμήμα της οχύρωσης της αρχαίας πόλης.

Δείτε τις πιο πρόσφατες τιμές και προσφορές επιλέγοντας τις ημερομηνίες σας. Επιλογή ημερομηνιών

Ποιές είναι οι κορυφαίες παροχές ενοικιαζόμενων στην τοποθεσία Κυπαρισσία?

Report this wiki page